Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Skip links

Vores podcastserie ‘Diversidentiteter’ er i luften

Hele serien er nu udkommet på iTunes og kan høres her 

Vi har lavet podcastserien Diversidentiteter af flere årsager. Først og fremmest for at tage et personligt take på de problematikker, vi i Mangfold oftest angriber strukturelt. Vi har ønsket at give en person stemme til at skildre sit liv her og nu; et liv, der på flere parametre afviger fra samfundets forventninger og normer forbundet med køn og krop. Det er der mange liv, der gør.

Vi lever i en verden, der er fuld af regulerende normer for rigtige og forkerte køn og kroppe. Normer og strukturer har magt, og rammer os alle, men på forskellige måder og med forskellig kraft. De er i stand til, at (re)producere forestillingen om et normalt liv og dermed også om et såkaldt afvigende liv. Men når det gælder køn og krop, findes der ikke rigtigt eller forkert. Alle mennesker er forskellige, og gør deres køn forskelligt. Vi ønsker at bidrage til, at vi alle bliver bedre til at pege på normerne og ikke på hinanden. Vi skal stille spørgsmålstegn ved køn og ikke misbruge kønnet til at komme med svar. Serien har således både et portrætterende og et informerende ærinde.

Signes Historie er en fortælling om Signes krop, køn og identitet. Det er en fortælling om, hvordan det føles når ens krop, køn og identitet ikke stemmer overens med kulturens normer – og om at bestemme sig for at gøre noget ved det.

Af hjertet tak til Signe, som har delt sin historie med os. Tak til Tuborgfondet for støtte og et kæmpe tak til Fannie Isabel Couderc Pramming for sparring. Diversidentiteter er produceret af Mangfold, klippet og redigeret af Sofie Trier, musik af Ditte Trier, idé og konceptudvikling af Line Lauritsen og Cecilie Nørgaard. Diversidentiteter ligger nu tilgængelig på din iTunes: Prologen, samt afsnit 1 ’Beslutningen’, 2 ’Operationen’ og 3 ’Hjemme igen’.