Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Skip links

Om Mangfold

Cecilie Nørgaard (f. 1975) er uddannelses- og kønssociolog og indehaver af firmaet Mangfold, som hun stiftede i 2008. Cecilie er uddannet fra Århus og Københavns Universitet og har desuden en baggrund som skolelærer. Desuden driver Cecilie Prismecertifikatet, som hun har udviklet og stiftet i 2017, og som er et efteruddannelseskursus i køn, diversitet og normkritik. Det eksisterer til daginstitutioner på prismecertifikatet.dk, og er under udvikling til både skoler og virksomheder.

Hun er pioner indenfor krydsfeltet køn, kultur, uddannelse og socialisering og har i 20 år arbejdet både nationalt og internationalt med at fremme ligestilling og diversitet, særligt i og gennem uddannelsessystemet. Cecilie formidler viden om køn og diversitet på både kunstnerisk, aktivistisk og videnskabelig vis, hvor formålet er at bidrage til en verden, hvor køn hverken bestemmer eller begrænser den enkeltes livsudfoldelse, og hvor der er plads til forskellighed og individualitet. Cecilies ekspertise er at skabe kulturforandring og kombinere teori og praksis gennem udvikling af strategiske idéer og løsninger, både som konsulent, forfatter og foredragsholder.

Cecilie arbejder både på projekter i Danmark, Norden og i EU og sidder desuden i diverse advisory board, jurys og bestyrelser. Hun er aktuel med bogen ’HAN HUN HEN – opdrag til ligestilling og mangfoldighed’ (Gyldendal, 2021).