Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Skip links

Tak for Mangfolds 2019

 

TAK til alle, jeg har samarbejdet med i året, der gik! 2019 var et godt år i Mangfold med spændende udviklings- og uddannelsessamarbejder om at fremme diversitet og ligestilling i bl.a. musik- og ingeniørbranchen og selvfølgelig uddannelsesverdenen.

Og kultursamarbejder med mode, litteratur og kunstverdenen, hvor ikke mindst samarbejdet med Pipilotti Rist og Mads Nørgaard Copenhagen og Louisiana lyser op som et visuelt og poetisk fyrtårn og håb om en ny verden, hvor køn og andre kategorier ikke sætter sig strukturelt og forskelsskabende igennem, som det gør i dag.

Også et anderledes år i Mangfold, da jeg fra jan-nov også var partner i opstart og udvikling af (bæredygtigt og normkritisk) designfirma Small revolution – og i sensommer drog til Paris med min familie, hvorfra jeg har drevet Mangfold siden. 2019 var også et år med alsidig kommunikation, boards, debat, foredrag, artikler, interviews – og som for mange andre; et podcastår, hvor min ‘Go’ Dreng’ for Podimo om modernitet og maskulinitet står centralt i mit. 2020, gid du bringer lige så meget godt, som dine tal er smukke og harmoniske.

Med godt mener jeg markante og mærkbare ligestillingsforandringer – jeg vil gøre mit for at bidrage til det med videreførelse af allerede igangsatte initiativer som Prismecertifikatet – og med nye initiativer! Jeg har ét nytårsfortsæt for 2020: Jeg vil skabe forandring SAMMEN med andre mennesker i år – så hold dig ikke tilbage, hvis du har en god idé <3