Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Skip links

DIVERSITET, LIGESTILLING & INKLUSION-certificering til virksomheder. Pilotprojekt hos Mads Nørgaard-Copenhagen

DIVERSITET, LIGESTILLING & INKLUSION-certificering til virksomheder. Pilotprojekt hos Mads Nørgaard-Copenhagen

Jeg har i årevis arbejdet på at høste mine erfaringer med Prismecertifikatet (til dagtilbud), som jeg udviklede til institutioner, der vil skabe ligestilling og diversitet fra barnsben, og som så dagens lys i 2017 – til udviklingen af et lignende certifikat til virksomheder, som reelt ønsker at skabe ligestilling og diversitet for deres ansatte og i deres organisation.

I december ’22 indledte jeg samarbejde med konsulentvirksomheden NORM, og vi har fra foråret i fællesskab færdigudviklet certifikatet og gennemført et pilotprojekt i virksomheden Mads Nørgaard-Copenhagen og med deres ca. 100 ansatte.

På baggrund af et 4 mdrs undersøgelses-, uddannelses- og kulturforandringsforløb, har Mads Nørgaard-Copenhagen nu modtaget vores 60 små og store anbefalinger til det videre arbejde med at blive en certificeret virksomhed, der arbejder strategisk med diversitet, ligestilling og inklusion.

Til september skal vi fejre deres 3 års handleplan, som er under udarbejdelse på baggrund af vores anbefalinger. Mads Nørgaard-Copenhagen er nu en virksomhed, der med stolthed kan sige højt, at de arbejder aktivt, systematiseret og målrettet med at skabe diversitet, ligestilling og inklusion.

Vi glæder os til at fortælle mere om certificeringen til den tid <3