Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Skip links

Arrangement: HAN HUN HEN & KVINDE KEND DIN HISTORIE

HAN HUN HEN & KVINDE KEND DIN HISTORIE

En aften i selskab med Cecilie Nørgaard og Gry Jexen

 

Arrangement i værdifællesskabet OVER BROEN

Wilders plads 1/Strandgade 52 (kælderen)

København

 

Tirsdag d. 28. September Kl. 19:00-21:00

Entré: 100

30 pladser

KØB DIN BILLET HER

Cafe Sandø er åben, og man kan købe drikkevarer i baren.

 

 

Hvad betyder det for fremtidig ligestilling og mangfoldighed, at vi har fokus på en bred repræsentation og alsidig spejling?

Det er noget, der optager både historiker Gry Jexen og uddannelses- og kønssociolog Cecilie Nørgaard i deres arbejde, og som de på hver deres måde har fokus på i hver deres aktuelle bogudgivelser:

 

Gry Jexen er i bogen Kvinde Kend Din Historie optaget af at skabe ligestilling i historien, ved at skrive kvinderne ind i den fælles historie, der primært har været domineret af det mandlige perspektiv, og insistere på flere nuancer i moderne historieformidling.

 

Cecilie Nørgaard er i bogen HAN HUN HEN optaget af at skabe ligestilling fra barnsben, der hvor kønsopfattelser og forestillinger om identitet, relationer og samfund har sin rod. Hun ønsker at motivere forældre og andre til at handle normkritisk og giver i bogen 10 konkrete bud på en normbevidst opdragelse.

 

Tirsdag d. 28. september kan du opleve Cecilie og Gry i samtale med hinanden om deres aktuelle bøger, deres forskellige indgangsvinkler til arbejdet med ligestilling og mangfoldighed, og hvordan de håber det vil påvirke vores fremtidige samfund og ikke mindst nye generationer. Efterfølgende vil der være åbent for spørgsmål og til sidst vil det også være muligt at købe både Gry og Cecilies bøger af forfatterne selv.

 

Vi glæder os til at se jer til en skøn aften i historien, kønnets og ikke mindst ligestillingens tegn.